Εκδηλώσεις

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Με ιδιαίτερη χαρά σας παρουσιάζουμε το ετήσιο πρόγραμμα των Επιστημονικών Εκδηλώσεων της Ελληνικής Περιοδοντολογικής Εταιρείας για το 2019. Βασικός στόχος της ΕΠΕ είναι να συνεχίσει και το 2019 να πραγματοποιεί εκδηλώσεις υψηλού επιστημονικού επιπέδου.

Ιδιαίτερα σημαντική είναι η διοργάνωση του 13ου Συμποσίου Περιοδοντολογίας με θέμα «Η Βιολογία συναντά την Κλινική Πράξη» στις 15, 16 και 17 Μαρτίου 2019 στην Αίγλη Ζαππείου. Την επιστημονική εκδήλωση, όπως επίσης και τους έξι ομιλητές εγνωσμένης αξίας, έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν επαγγελματίες οδοντίατροι από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων της ΕΠΕ συνεχίζεται με το τριήμερο Κλινικό Σεμινάριο Εμφυτευμάτων στις Σέρρες στις 11, 12 και 13 Οκτωβρίου. Έπειτα θα ακολουθήσει  η ετήσια εναρκτήρια ομιλία στις 18 Οκτωβρίου με καλεσμένο ομιλητή τον Αντιστράτηγο ε.α., Ειδικό Ερευνητή και Αναλυτή Ηλεκτρονικών Εγκλημάτων και Πρόεδρο του Διεθνούς Ινστιτούτου για την Κυβερνοασφάλεια Εμμανουήλ Σφακιανάκη. Στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί το διήμερο σεμινάριο Κλινικής Περιοδοντολογίας στην Κοζάνη στις 1 και 2 Νοεμβρίου. Το ετήσιο επιστημονικό πρόγραμμα της ΕΠΕ θα ολοκληρωθεί με την Ημερίδα στις 7 Δεκεμβρίου με θέμα «Η αισθητική διαμόρφωση του χαμόγελου».

Τέλος αξίζει να αναφερθεί ότι συνεχίζεται και το 2019, με μεγάλη ανταπόκριση από τους συναδέλφους οδοντιάτρους, ο κύκλος των διαδικτυακών σεμιναρίων.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω το ΔΣ της ΕΠΕ για τη συμμετοχή του αλλά και την πολύτιμη βοήθεια του στο σχεδιασμό του ετησίου προγράμματος και για την συμβολή του στην υλοποίηση των επιστημονικών εκδηλώσεων. Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΠΕ, σας προσκαλώ να συμμετάσχετε στις εκδηλώσεις της Ελληνικής Περιοδοντολογικής Εταιρείας έχοντας τη πεποίθηση ότι η θεματολογία και η ποιότητα των ομιλιών θα σας ανταμείψουν για την παρουσία σας και θα ανταποκριθούν στις προσδοκίες σας.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Καθηγητής Φοίβος Μαδιανός

Πρόεδρος


 

Μπορείτε να κατεβάσετε το πρόγραμμα σε μορφή pdf.

More in this category: Ημερίδες »